Viulushowt.

Kun haluat tyyliä, eleganssia ja kansainvälistä glamouria!

Lotta on täydellinen valinta mihin tahansa tilaisuuteen, johon kaivataan tyylikästä huipputason viihdettä. 
DSC_8420 kopio_edited.jpg
"Fiddle player Lotta Virkkunen is vigorous and clearly a top talent. She stays true to the jigs and polkas but strings of bluegrass and jazz bow out to testify to her versatility."


www.ABQtodo.com, USA l

 


"Thank you Lotta, you were amazing as always!!"


| Weir & Sons Fashion Room, Dublin City |

​Lotta on ainutlaatuinen huipputason kansainvälinen artisti joka tuo säihkettä suoraan maailman lavoilta juuri sinun tilaisuuteesi.

 

Lotta muuntautuu saumattomasti elegantista klassisesta viulistista rockia soittavaan 

sähköviulistiin.

 

Esitykset sopivat loistavasti joko taustamusiikiksi tunnelmaa luomaan tai vauhdikkaaksi show-numeroksi ihmisiä ihastuttamaan!

 

Hänen mittava kokemuksensa ulottuu esiintymisistä Women Of Ireland-shown yhtenä päätähtenä USA:ssa ja Euroopassa esiintymiseen Irlannin Presidentille Michael D Higginsille, Rugby 6 Nations VIP-vieraille Aviva Stadionilla sekä sir Rod Stewardin yksityis-show'hun Belfastin Titanic:ssa.

Lotta on kysytty esiintyjä korkean profiilin tilaisuuksissa.

 

Hän on esiintynyt mm. seuraavien yritysten tilaisuuksissa ja tapahtumissa:

 

Klikkaa yllä olevista linkeistä nähdäksesi videot esiintymisistä!

Yritysten suosikkiesiintyjä.

 

Lotta on todella suosittu esiintyjä yritysten tilaisuuksissa. Hänen energinen ja valovoimainen esiintymisensä takaa että tunnelma on jo ensisävelistä asti katossa! Jokainen esiintyminen räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ota yhteyttä ja kysy tarjousta! 

Punaisen maton kuningatar.

 

Tästä maasta on vaikeampi löytää elegantimpaa ja kokeneempaa esiintyjää punaiselle matolle kuin Lotta. Irlannissa, Amerikassa ja Britanniassa korkean profiilin yritys- ja yksityistilaisuuksissa esiintynyt viulisti tuo säihkettä ja kansainvälistä glamouria sekä viihdyttää vieraita upeilla esityksillään. Lotta on soittanut tähdille kuten Hozier, Chris De Burgh, Rod Steward ja Irlannin Presidentti Michael D Higgins.  

Hienostunutta tunnelmaa gaalatilaisuuksissa.

 

Palkintotilaisuudet, hyväntekeväisyystapahtumat ja illallisgaalat ovat Lotan erityisaluetta, ja hän onkin esiintynyt mm. Irish Mirror-lehden palkintogaalassa, Beacon Blue Hospital:n gaalassa, Patek Philippe:n ja Rolexin lanseeraustilaisuuksissa, Weir & Sons-liikkeen avajaisissa, OYS neurologian vuosijuhlassa jne.

Luo muistoja merkkipäiville.

 

Tiesitkö että voit tilata Lotan myös esimerkiksi merkkipäiville tai muuhun yksityistilaisuuteen? Erilaiset kotikonsertit ovat kasvattaneet suosiotaan, ja niissä pääset nauttimaan lempimusiikistasi lähietäisyydeltä sinulle räätälöidyssä konserttikokonaisuudessa!

Kauppakeskukset ja lanseeraukset. 

Oletko lanseeraamassa uutta tuotetta tai järjestämässä kauppakeskuksen tapahtumia? Lotan upea esitys luo juuri oikeanlaisen tunnelman, halusit sitten hienostunutta eleganssia tai näyttävän sähköviulushown! 

ASIAKKAITA

© 2021 (C) Viulisti Lotta Virkkunen

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey SoundCloud Icon

info@goarctic.fi  l  08-41527770  l  Suomi