Viulushowt.

I have it all!

Säihkyvää eleganssia yritysten tilaisuuksiin, cocktailtilaisuuksiin, illallisille, 
gaaloihin, palkintotilaisuuksiin, avajaisiin, messuille, lanseerauksiin!
ARVIOITA

"Fiddle player Lotta Virkkunen is vigorous and clearly a top talent. She stays true to the jigs and polkas but strings of bluegrass and jazz bow out to testify to her versatility."


www.ABQtodo.com, USA l

 


"Thank you Lotta, you were amazing as always!!"


| Weir & Sons Fashion Room, Dublin City |

Lotta on kysytty esiintyjä korkean profiilin 

yritystilaisuuksissa, 

palkintoseremonioissa ja red carpet - tapahtumissa. Hän on esiintynyt mm. seuraavien yritysten tilaisuuksissa ja tapahtumissa:

 

KANSAINVÄLISTÄ GLAMOURIA

YRITYSTILAISUUDET

​Lotta on ainutlaatuinen ja uniikki huipputason kansainvälinen artisti joka tuo säihkettä suoraan maailman lavoilta juuri sinun tilaisuuteesi.

 

Lotta muuntautuu saumattomasti elegantista klassisesta viulistista poppia soittavaan ja tanssivaan sähköviulistiin.

 

Esitykset sopivat loistavasti joko taustamusiikiksi tunnelmaa luomaan tai vauhdikkaaksi show-numeroksi ihmisiä ihastuttamaan!

Lotta on kysytty esiintyjä sekä yritys- että yksityisissä tapahtumissa. 

 

Hänen mittava kokemuksensa ulottuu esiintymisistä Women Of Ireland-shown yhtenä päätähtenä USA:ssa ja Euroopassa esiintymiseen Irlannin Presidentille Michael D Higginsille, Rugby 6 Nations VIP-vieraille Aviva Stadionilla sekä sir Rod Stewardin yksityis-show'hun Belfastin Titanic:ssa.

YKSILÖLLISTÄ PALVELUA

Jokainen esiintyminen räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaisesti - voit valita musiikkityylit ja kappaleet makusi mukaan ja Lotta pitää huolen että tunnelma on juuri sellainen kuin sinä haluat! 

 

Hinnat määräytyvät aina kunkin kokoonpanon ja esiintymisen mukaan. 

 

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta! 

TILAISUUDET

Oletko lanseeraamassa uutta tuotetta tai juhlimassa yrityksesi avajaisia? 

Lotan upea esitys luo juuri oikeanlaisen tunnelman, halusit sitten hienostunutta eleganssia tai räväkän sähköviulushown! 

Lotan esityksillä maksimoit myös tilaisuutesi näkyvyyden ja annat vieraille unohtumattoman kokemuksen!

Lotta on todella suosittu esiintyjä pikkujouluissa. Hänen energinen ja valovoimainen esiintymisensä takaa että tunnelma on jo ensisävelistä asti katossa! Voit valita musiikiksi esimerkiksi poppia, listahittejä ja rokkia.

 

Lisäksi Lotta soittaa perinteiset ihanat joululaulut kauniisti ja tunteella tulkittuna.

Tästä maasta on vaikeampi löytää elegantimpaa ja kokeneempaa esiintyjää punaiselle matolle kuin Lotta.

 

Irlannissa, Amerikassa ja Britanniassa korkean luokan yritys- ja yksityistilaisuuksissa esiintynyt viulisti tuo säihkettä ja kansainvälistä glamouria, ja viihdyttää vieraita upeilla esityksillään.

 

Lotta on soittanut tähdille kuten Hozier, Chris De Burgh, Rod Steward ja Irlannin Presidentti Michael D Higgins.  

Lotta on kokenut esiintyjä erilaisissa gaalatilaisuuksissa. Palkintotilaisuudet, hyväntekeväisyystapahtumat ja illallisgaalat ovat hänen erityisaluettaan, ja hän onkin esiintynyt lukuisissa tilaisuuksissa, mm. Irish Mirror-lehden palkintogaala, Beacon Blue Hospital:n gaala, Patek Philippe lanseeraustilaisuus, Weir & Sons-liikkeen avajaiset, OYS neurologian vuosijuhla jne.

Lotta on esiintynyt mm. Voice Of Ireland-finaalissa, Westlifen Shane Filanin kanssa, irlantilaisen legendan Daniel O'Donnellin TV-konsertissa jne. Lisäksi hän on vieraillut mm. Dublin FM ja KCLR-radiokanavilla haastateltavana sekä esiintymässä.

Lotta on varma ja näyttävä esiintyjä joka hallitsee niin livesoiton kuin showbisneksen.

SHOWT

YSÄRI!

Parhaat ysärihitit Suomesta ja maailmalta sähköviululla groovaten. Sähäkkä ja iloinen show joka tanssittaa ja vie nostalgiatripille kuumalle 90-luvulle!

Mukaan on mahdollista saada myös tanssijat ja laulusolisti.

Palaa takaisin nuoruuteen ja tanssi tuttujen hittien tahdissa:

Britney Spears: ..Baby One More Time, E-Type: Angels Crying, Ace Of Base: All, That She Wants, Movetron: Romeo ja Julia, Haddaway: What Is Love, Rednex: Cotton Eye Joe, Taikapeili: Jos sulla on toinen

UPEIMMAT KLASSIKOT VIULULLA
 

Tyylikäs viulukonsertti jossa kuullaan syviä tulkintoja ja ikimuistoisia melodioita. Elokuvamusiikki, kevyt klassinen, kauneimmat kotimaiset, tango, ikivihreät ja kevyt jazz soivat upeasti viululla ja sykähdyttävät kaikenikäisiä kuulijoita. 

Konsertti voidaan toteuttaa joko taustanauhoilla tai pianistin kanssa. 

 

Skyfall, Games Of Thrones, Täysikuu, Over The Rainbow, Moon River, Autumn Leafs, Hymn a l’Amour, Vivaldin vuodenajat, Schindler's List, You Raise Me Up, The Prayer, Salut d'Amour, Oodi ilolle, Con Te Partiro, jne.