Häät.

Kansainvälisen tason eleganssia häihisi!

Lotta on Suomen häämuusikoiden ehdotonta kärkikastia. Hän on tehnyt menestyksekkään muusikon uran Irlannissa, Euroopassa ja Amerikassa ja soittanut satoja häitä. 
 
Lotta on takuuvarma ja luotettava esiintyjä joka tuo esiintymisellään tilaisuuteen kansainvälistä glamouria.
Lotan erikoisalaa ovat häät, joissa halutaan luoda ylellinen juhla ja tunnelma. Irlannissa asuessaan hän soitti pääosin luksus-häitä ja korkean profiilin yritystapahtumia.
 
Upea viulumusiikki on myös erilainen ohjelmanumero, joka saa juhlasi erottumaan!  
VIHKISEREMONIA

Lotta soittaa ammattitaidolla ja kokemuksella sekä kirkolliset että siviilivihkimiset. Kaunis viulumusiikki kruunaa vihkitilaisuuden ja luo tunnelmaa ja muistoja sinulle tärkeiden kappaleiden kautta. Viululla soitettuna monet kappaleet myös kuulostavat siltä kuin niiden pitääkin, perinteisen urkuversion sijaan. 

Ennen vihkimisen alkua Lotta soittaa halutessanne kaunista taustamusiikkia vieraiden saapuessa paikalle. Lotan ohjelmistoon kuuluvat kaikki klassikkosuosikit kuten perinteiset häämarssit, klassiset kappaleet sekä modernit suosikit. Hän esiintyy korkeatasoisten taustanauhojen kanssa, jotka täydentävät esitystä kauniisti. 

Katso lista ohjelmistosta täältä.


Erilaiset toivekappaleet ovat myös tervetulleita - jos lempikappaleesi ei löydy listasta, ota yhteyttä ja Lotta tekee siitä sovituksen sinulle. Katso myös hääinfovinkkejä ja ohjeet musiikin tilaajalle

ONNITTELUVASTAANOTTO & HÄÄTANSSI

Kaunis ja tunnelmallinen musiikki viululla soitettuna ilahduttaa vieraita kun he saapuvat hääpaikalle ja odottavat hääparin saapumista. Upea viulumusiikki lisää tilaisuuteesi eleganssia, tunnelmaa ja 

ylellisyyttä. 

 

Lotan monipuolinen ohjelmisto sisältää kevyttä klassista, ikivihreitä, poppia, elokuvamusiikkia, tangoja ym. 

Häätanssi on yksi juhlan kohokohdista. Romanttisen tunnelman luominen on yksi Lotan vahvuuksista - katso alta videoita ja vaikutu! Voit valita kappaleen valmiista ohjelmistosta tai esittää oman erikoistoiveesi. Lotta auttaa sinua valitsemaan juuri oikean ja teille sopivan kappaleen!

Lotta asuu Tampereella ja matkustaa esiintymisiin ympäri Suomea.

ILTA

Lisää illalliselle tunnelmaa upealla live taustamusiikilla. Pehmeät pop-balladit, tangot ja ikivihreät luovat ihanan tunnelman ruokailun ajaksi!

Myös häätanssiksi voit valita oman suosikkikappaleesi - Lotta tekee sovituksia mistä tahansa kappaleesta ammattitaidolla ja tyylikkäästi. Ideoita musiikkiin löydät ohjelmistosta. 

Tunnelman nostattamiseksi voit valita Lotan esiintymään sähköviulun kanssa! Uusimmat listahitit ja kuumat klassikot saavat sukat pyörimään vieraiden jaloissa!​ 

KOKOONPANOT

Fenix jousikvartetti

Ammattisoittajista koostuva jousikvartetti on elegantti ja ylellinen vaihtoehto, joka luo takuuvarmasti juhlallisen tunnelman vihkitilaisuudessa. Monipuolinen kvartettimme soittaa klassisen musiikin lisäksi myös tyylikkäitä sovituksia pop-musiikista, ja sopiikin erinomaisesti esim. illallisen taustalle. 

​​

Viulu & piano

Klassinen ja takuuvarma yhdistelmä, joka voi soittaa mitä vain jazzista poppiin, elokuvien soundtrackeihin ja klassisiin Mozartin, Bachin ja Beethovenin teoksiin.   

 

Laulaja / Duo / Trio

Sinun makusi mukaan valittu kokoonpano. Toimii loistavasti sekä vihkitilaisuudessa että vastaanotolla ja illallisella.

VIDEOGALLERIA

DSC_0645.JPG
YKSILÖLLISTÄ PALVELUA

Jokainen esiintyminen räätälöidään aina Sinun toiveidesi mukaisesti - voit valita musiikkityylit ja kappaleet makusi mukaan ja minä pidän huolen että tunnelma on juuri sellainen kuin sinä haluat! Hinnat määräytyvät aina kunkin kokoonpanon ja esiintymisen mukaan. 

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta! 

PALAUTETTA

SUVI-MARIA TULISALO

“Lotta soitti meidän häämarssit ja musiikit vanhassa kivikirkossa. Kauniimpaa viulunsoittoa en ole häissä kuullut! <3 Kiitos!."

WEIR & SONS KULTASEPÄNLIIKE, DUBLIN

“Thank you Lotta, you were amazing as always!!"

SALLA & VILLE

“Oli ihanaa kun olit iso osa meidän tärkeää päiväämme!"

NIAMH & FRANKIE

“Hi Lotta, I just wanted to thank you so much for playing at our wedding in Druids Glen, you made the ceremony so special. I would 100% recommend you to anyone looking for a super talented musician for their wedding - you are amazing!"

CAROLINE & ROSS TAYLOR

“Hi Lotta, I just wanted to thank you so much for playing at our wedding in Druids Glen, you made the ceremony so special. I would 100% recommend you to anyone looking for a super talented musician for their wedding - you are amazing! Thanks again."

KILKENNY ORMONDE HOTEL

“Thank you Lotta, for your fantastic performance yesterday during the wedding drinks reception. Guests were absolutely amazed. Looking forward to have you again."

RACHEL & ELISABETH

“Dear Lotta We would like say thank you for your amazing Music 🎶 everyone loved you music You were amazing 😉 The guest were really impressed Warm regards"

SHARON & LIAM

“I would like to thank you from the bottom of my heart, you made our day! All our guests loved you, once I heard you play I was emotional. You are a super lady, and very gifted.Thank you again!"

© 2021 (C) Viulisti Lotta Virkkunen

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey SoundCloud Icon

info@goarctic.fi  l  08-41527770  l  Suomi