Lotta.

"Esiintyminen ja musiikki on minulle kutsumusammatti. Parasta on kun saan pitää hauskaa lavalla yleisön kanssa! Antaa jokaiselle mieletön elämys ja saada heidät nauramaan sekä nauttimaan. Haluan musiikin kautta koskettaa ja välittää tunteita jokaiselle kuulijalle."

~Lotta

DSC_8326 2 kopio.jpg

Klassinen, viihde- ja show-viulisti Lotta Virkkunen tuo mukanaan tuulahduksen kansainvälisiltä lavoilta! Sibelius-Akatemiasta musiikin kandidaatiksi ja Cork School Of Musicista musiikin maisteriksi valmistunut Lotta on klassisen musiikin lisäksi ammattilainen popin, jazzin, rockin ja irlantilaisen musiikin saroilla. 

 

Viimeisten vuosien ajan Lotta on kiertänyt maailmaa monien kansainvälisten huippushow'den kanssa Amerikassa ja Euroopassa. Hänet on nähty yhtenä pääesiintyjänä mm. seuraavissa spektaakkeleissa: Gaelforce, Women Of Ireland, Dance Masters ja Celtic Angels

 

Irlannissa asuessaan Lotta oli yksi maan työllistetyimpiä muusikoita soittaen satoja keikkoja mm. Aviva Stadionilla, Guinness Store Housessa, Titanic Belfastissa, Trinity Collegessa ja hän on hän on esiintynyt myös Rod Stewardille sekä Irlannin presidentille Michael D Higginsille. Hän on soittanut lukuisia TV- ja radioesiintymisiä mm. Westlifesta tutun Shane Filanin kanssa, Irlantilaisen country-legenda Daniel O'Donnellin TV-konserteissa, ja Lotta nähtiin lavalla viulistina myös Voice Of Ireland 2016 finaalissa

Lotta on esiintynyt USA:ssa, Kanadassa, Irlannissa, Englannissa, Hollannissa, Saksassa, Sveitsissä, Italiassa, Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Venäjällä, Puolassa ja Itävallassa. 

Klassisella puolella Lotta on esiintynyt mm. Helsingin Barokkiorkesterin sekä Irish Baroque Orchestran kanssa. Hän on myös työskennellyt ahkerasti studiomuusikkona ja tehnyt yhteistyötä huipputuottajien ja -muusikoiden kuten Gavin Glass (Lisa Hannigan) ja Colm O Foghlú (Riverdance, Mairead Nesbitt), Robbie Harris (Riverdance, Heartbeat Of Home, AfroCelt Sound System) kanssa. 

Lotan tavaramerkkejä ovat upea lavapersoona, positiivinen energia ja virtuoosimainen soitto. Hänen esiintymisenä saa ihmiset viihtymään ja hyvälle mielelle missä tahansa tilaisuudessa! Lotta esiintyy sekä akustisen että sähköviulun kanssa. Lotta luotsaa myös klassista ja poppia soittavaa Fenix-jousikvartettia. Hän esiintyy myös DJ:n kanssa. Vuonna 2019 Lotta liittyi Henna & Tango Selection-yhtyeen riveihin. 

Lotan repertuaari on mittava kattaen kaiken klassisen musiikin rakastetuimmista klassikoista uusimpiin listahitteihin. Lotta sopii erinomaisesti mm. cocktail-tilaisuuksiin, illallisille, yritystilaisuuksiin, palkintoseremonioihin, pikkujouluihin, TV-ohjelmiin, radio-ohjelmiin, levytyksiin jne. Lue lisää ohjelmapaketeista täältä!​

17925932680365004.jpg

© 2021 (C) Viulisti Lotta Virkkunen

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey SoundCloud Icon

info@goarctic.fi  l  08-41527770  l  Suomi